VI SPONSORERER

Projekter vi vælger at støtte.
Kontakt os for en uforpligtende snak.

Alexander Nielsen

Landshold i eliteløb

Vi har indgået en sponsorkontrakt med den ekstraordinært talentfulde Alexander, der i en alder af 24 år allerede er en central figur på det danske landshold i eliteløb. Sporten er notorisk kostbar og kræver en utrættelig dedikation, og derfor havde Alexander brug for en virksomhed, der kunne give ham den nødvendige støtte og opbakning.

Alexander kan med rette prale af en imponerende samling af sejre, heriblandt gentagne triumfer som danmarksmester både på 10 km og i 1/2 Marathon i juniorrækken. Som senior lykkedes det ham desuden at erobre den gyldne medalje ved Parasport VM, der blev afholdt i Frankrig i sommeren 2023.

Vi sponsorerer
Vi sponsorerer

Filippa Østergaard

Landshold i kunstrulleskøjteløb

Vi har skrevet en sponsorkontrakt med den talentfulde Filippa. Selvom Filippa blot er 12 år har hun allerede opnået en imponerende færdighed inden for kunstrulleskøjteløb, og er nu en værdifuld repræsentant for det danske landshold. Som det er velkendt, kræver kunstrulleskøjteløb betydelige økonomiske ressourcer, og i lyset af dette behov ønskede vi at træde til som støtte til Filippa. 

Vi sponsorerer

Hos Ejlersens Haveservice er det vigtigt at hjælpe og netop at hjælpe, er én af vores vigtigste værdier, da bare en lille håndsrækning kan gøre en kæmpe forskel for projekter og mennesker.

På denne sider kan der eksempelvis læses om Alexander og Filippa, som vi sponsorerer.
Alexander er på landsholdet som eliteløber og Filippa er på landsholdet som kunstrulleskøjteløber. Begge er de fuldt dedikeret til det de elsker, netop deres kærlighed til den sport de udøver.

Kontakt os

Har du et projekt som du syntes vi skal støtte, så kontakt os for en uforpligtende snak. Du kan kontakte os her

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)

Sociale Medier