HÆK

På denne side kan der læses om pleje og vedligeholdelse af hække.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hvorfor er det vigtigt at pleje sin hæk?

Det er vigtigt at klippe og pleje sin hæk med jævne mellemrum, hvis du vil undgå at den med tiden bliver ranglet og vokser sig for stor. Vi anbefaler derfor at klippe den, efter de nøje anbefalinger, som vi skriver om i vores artikler så du kan have en flot hæk i mange år frem.

Ved beskæring som ofte forbindes med hækklipning handler om at trimme og forme individuelle grene og kviste for at opnå en mere præcis kontrol over hækkens vækst.

Hos Ejlersens Haveservice, står vi altid klar, hvis du skulle have brug for at få klippet din hæk.

Hvad koster det?

Pris for hækklipning kan variere afhængigt af flere faktorer som hækkens art, højde og bredde, samt hvor besværlig adgangen til hækken er.
Hos Ejlersens Haveservice opkræver vi pr. meter. Dette betyder, at prisen afhænger af, hvor lang en strækning din hæk er.
Prisen pr. meter kan variere afhængigt af forskellige faktorer, men det er vigtigt at huske, at kvalitet og effektivitet er vigtigere end den laveste pris.

Har du brug for hækklipning og beskæring, kan du altid få et uforpligtende tilbud, hvor du samtidig også kan læse mere om hvad vi kan tilbyde.
Dette kan gøres her

Hvilke byer tilbyder I pleje af hæk?

Nykøbing Sjælland, Roskilde, Næstved, Karrebæksminde, Fensmark, Maribo, Nykøbing Falster, Nakskov, Lolland Falster, Vordingborg, Haslev, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Korsør, Sorø Dianalund, Høng, Fuglebjerg og mange flere.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)