TIPS OG TRICKS

Tips og tricks til haven.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Tips og tricks

Tips og tricks handler om pleje og vedligeholdelse af haven, som kan være alt lige fra hækklipning og beskæring af din hæk, træer og buske til græspleje og fliserens af dine fliser på terrassen, indkørsel m.m. Vi opdaterer løbende denne side med flere emner, og artikler som omhandler forskelllige tips og tricks i haven.

Hvorfor vælge os?

Hos vores firma har vi mange års erfaring inden for vores felt, hvilket gør os til det oplagte valg, når det kommer til at håndtere dine behov. Vores mangeårige erfaring har gjort os i stand til at opbygge ekspertise og dybdegående viden, som vi bruger til at levere den bedste behandling til vores kunder.

Vi ved, hvor vigtigt det er at levere den bedste behandling til vores kunder, og derfor gør vi altid vores ypperste for at sikre, at du får den optimale service. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder er tilfredse med resultatet. Gennem vores mange års erfaring har vi udviklet os, og fået opbygget en masse viden og erfaring, så du kan være sikker på at modtage den bedste behandling.
Hvis du leder efter et firma med mange års erfaring, der kan levere den bedste behandling og overholde aftaler, er vi det rette valg for dig.

Vi vil med glæde tage hånd om dine behov og sikre, at du får den bedste behandling af høj kvalitet.
Skulle du have brug for hjælp til pleje og vedligeholdelse af din have, kan du altid se hvad vi tilbyder ved at læse mere her

Hvad koster det?

Prisen for at vedligeholde en have, kan variere afhængigt af flere faktorer som eksempelvis størrelsen af din have, de ønskede planter og materialer samt den nødvendige arbejdskraft. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os her

Hvilke byer tilbyder I pleje af haven?

Nykøbing Sjælland, Roskilde, Næstved, Karrebæksminde, Fensmark, Maribo, Nykøbing Falster, Nakskov, Lolland Falster, Vordingborg, Haslev, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Korsør, Sorø Dianalund, Høng, Fuglebjerg og mange flere.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)