FORÅR I HAVEN

På denne side kan der læses om havearbejde i foråret.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Forår i haven

Forår i haven er en magisk tid, hvor naturen vågner til live efter vinterens dvale, hvor det har været rigtig koldt. De første tegn på foråret kan ses og mærkes overalt. Træer og buske begynder at springe ud i blomster og blade, og en symfoni af fuglesang fylder luften.

I haven er der travlhed og aktivitet. Friske grønne spirer titter frem af jorden, og blomsterbedene begynder at blomstre i et væld af farver. Det er som om at naturen fejrer sin genfødsel og byder velkommen til en ny sæson.
Foråret er også en tid, hvor havearbejde bliver til glædelige sysler. Der er så meget der skal laves og planlægges. Der skal ryddes op efter vinteren, og jorden skal forberedes til såning og plantning. Græsplænen skal luftes og gødes. Jorden skal vendes, så den er klar til sommeren.
Terrassen kan tages i brug, når den første forårs sol titter frem. Det er en tid til at drømme om nye planter og til at skabe en smuk og frodig have.

Læs på denne side om, hvad du kan lave af havearbejde, når det er forår i haven.

Hvad koster det?

Prisen for at vedligeholde en have, kan variere afhængigt af flere faktorer som eksempelvis størrelsen af din have, de ønskede planter og materialer samt den nødvendige arbejdskraft. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os her

Hvilke byer tilbyder I pleje af haven?

Nykøbing Sjælland, Roskilde, Næstved, Karrebæksminde, Fensmark, Maribo, Nykøbing Falster, Nakskov, Lolland Falster, Vordingborg, Haslev, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Korsør, Sorø Dianalund, Høng, Fuglebjerg og mange flere.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)