SOMMER I HAVEN

På denne side kan der læses om havearbejde i sommeren.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Sommer i haven

Sommer i haven er en særlig tid, hvor naturen blomstrer og giver os mulighed for at nyde det gode vejr og den friske luft. Haven bliver til et paradis af farverige blomster, frodige planter og duftende urter.

Det er en tid, hvor man kan slappe af i en blød liggestol eller hængekøje og blive omfavnet af solens varme stråler. Man kan læse en god bog, nyde en forfriskende is eller blot lytte til fuglene.
Sommeren i haven byder også på forskellige aktiviteter og muligheder for at være kreativ. Man kan plante og passe sine egne grøntsager og høste dem til sommerens måltider. Man kan lave smukke buketter og dekorere udendørs med blomster fra haven.

Lege og sjov er også en stor del af sommeren i haven. Børnene kan hoppe og spurte rundt på det grønne græs som du lige har slået.  Man kan arrangere havefester og invitere venner og familie til grillmiddage under åben himmel.

Sommer i haven er en tid, hvor vi kan koble af og komme tættere på naturen. Det er en tid, hvor alt synes lidt mere simpelt og livet bevæger sig i et roligere tempo. Det er en tid, hvor vi kan finde glæde og fred i vores eget lille, grønne paradis. Det er den tid på året hvor hækken den skal klippes, græsset skal plejes og du kan få renset fliserne på terrassen.

Hvad koster det?

Prisen for at vedligeholde en have, kan variere afhængigt af flere faktorer som eksempelvis størrelsen af din have, de ønskede planter og materialer samt den nødvendige arbejdskraft. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os her

Hvilke byer tilbyder I pleje af haven?

Nykøbing Sjælland, Roskilde, Næstved, Karrebæksminde, Fensmark, Maribo, Nykøbing Falster, Nakskov, Lolland Falster, Vordingborg, Haslev, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Korsør, Sorø Dianalund, Høng, Fuglebjerg og mange flere.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)