EFTERÅR I HAVEN

På denne side kan der læses om havearbejde i efteråret.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Efterår i haven

Efterår i haven er kendetegnet ved de smukke farver, som bladene får, når de skifter fra grønt til gul, orange og rød. Det er en betagende periode, hvor naturen viser sin foranderlighed, og haven bliver et spektakulært syn. Man kan gå på opdagelse og samle smukke blade til kreative projekter.
Efteråret er også en tid, hvor man kan forberede haven til vinteren. Man kan fjerne visne blomster og blade, trimme buske og træer samt beskære ens planter. Det er vigtigt at klargøre haven, så den er klar til at modstå de kolde måneder og stå stærk til foråret.

Man kan også plante nye blomster og stauder, der vil pynte og  bringe farve og liv til haven, selvom vejret bliver koldere. Man kan også plante løg til foråret, så man kan se frem til smukke påskeliljer og tulipaner, når vinteren endelig er forbi.
Efteråret i haven er også en tid, hvor man kan nyde de sidste solskinsdage og sidde med en varm kop te eller kakao i hånden. Man kan tænde op i bålfadet og riste skumfiduser eller snobrød. Det er en tid, hvor man kan samle familie og venner til hyggelige stunder omkring bålet og skabe gode minder.

Efterår i haven er en sæson med forandring, hvor naturen går i dvale og forbereder sig på vinteren. Det er en tid hvor man kan gå ud og dyrke sin  have, og nyde efterårets skønhed og muligheder.

Hvad koster det?

Prisen for at vedligeholde en have, kan variere afhængigt af flere faktorer som eksempelvis størrelsen af din have, de ønskede planter og materialer samt den nødvendige arbejdskraft. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os her

Hvilke byer tilbyder I pleje af haven?

Nykøbing Sjælland, Roskilde, Næstved, Karrebæksminde, Fensmark, Maribo, Nykøbing Falster, Nakskov, Lolland Falster, Vordingborg, Haslev, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Korsør, Sorø Dianalund, Høng, Fuglebjerg og mange flere.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)