HÆKKLIPNING I KARREBÆKSMINDE

Vi tilbyder hækklipning i Karrebæksminde fra KUN 45 kr pr. meter.
Inklusiv oprydning og bortkørsel.

VORES PAKKER
FOR HÆKKLIPNING I KARREBÆKSMINDE

Ta` din nabo i hånden og spar 10% i naborabat

* Ved tjørnehæk er der et tillæg på 10kr pr. m.
* Ved køb af Pakke 1 & 2 er minimumsbeløb 800kr.
* Pakke 3: Har du en anden beskæringsopgave, kontakt os gerne.

Hækklipning og beskæring

Inkl kørsel, oprydning og kvalitetstjek

Få din hæk klippet i Karrebæksminde

Har din hæk fået lov til at blive vild og ustyret, og har du brug for professionel hjælp til at tage kontrol over den? Ejlersens haveservice står klar til at være din redningsmand! Vi tilbyder hækklipning i Karrebæksminde og det omkringliggende område, og vores erfarne team af gartnere er klar til at give din hæk den kærlige pleje, den fortjener. En velplejet hæk kan ikke kun forvandle din have til en smuk og indbydende oase, men den kan også skabe privatliv og forøge værdien af din ejendom.

Vores hækkeklipningservice dækker alt fra simple klipninger af små hække til mere komplekse opgaver med større og mere krævende hække. Vores medarbejdere er veluddannede og har mange års erfaring inden for haveservice, hvilket betyder, at din hæk er i trygge hænder hos os. Når du vælger Ejlersens haveservice til at klippe din hæk, kan du være sikker på, at vi går op i kvalitet og præcision. Vi sørger for at klippe hækken jævnt og præcist for at opnå et smukt og ensartet resultat, og vi tager altid hensyn til hækkens specifikke art og vækstbetingelser.

Få et uforpligtende tilbud

Kundetilfredshed er altafgørende for os, og vi stræber altid efter at imødekomme dine ønsker og behov.
Vi lytter opmærksomt til dine ønsker og tilpasser vores arbejde herefter, samt er vi fleksible og imødekommende, så du kan trygt overlade din hæk i vores hænder. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder hækkeklipning i Karrebæksminde til en fair og rimelig pris. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på opgaven, så du på forhånd ved, hvad du kan forvente af os. Vi overholder altid vores aftaler og bestræber os på at afslutte arbejdet til tiden.

Hvis din hæk skriger på opmærksomhed og pleje, så tøv ikke med at kontakte Ejlersens haveservice. Vi står klar til at hjælpe dig med at trimme din hæk og skabe en smuk og velplejet have, du kan være stolt af.

Lad os tage os af din hæk, så du kan bruge din tid på at nyde din fantastiske have!

Vi dækker hele Sjælland

Vi udfører hækklipning i Karrebæksminde og på hele Sjælland og har især mange tilfredse kunder i følgende byer: Ringsted, Sorø, Slagelse, Korsør, Næstved, Fensmark, Haslev, Vordingborg og Roskilde.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)