HÆKKLIPNING I VORDINGBORG

Vi tilbyder hækklipning i Vordingborg fra KUN 45 kr pr. meter.
Inklusiv oprydning og bortkørsel.

VORES PAKKER
FOR HÆKKLIPNING I VORDINGBORG

Ta` din nabo i hånden og spar 10% i naborabat

* Ved tjørnehæk er der et tillæg på 10kr pr. m.
* Ved køb af Pakke 1 & 2 er minimumsbeløb 800kr.
* Pakke 3: Har du en anden beskæringsopgave, kontakt os gerne.

Hækklipning og beskæring

Inkl oprydning og kvalitetstjek

Afspil video om Hækklipning

Få din hæk klippet i Vordingborg

Er din hæk blevet vild og uregerlig, og har du brug for eksperthjælp til at tæmme den? Ejlersens Haveservice er her for at redde dagen! Vi tilbyder hækkeklipning i Vordingborg og omegn, hvor vores dygtige gartnerteam står klar til at give din hæk den kærlige pleje, den fortjener. En velplejet hæk kan ikke kun forvandle din have til en smuk og indbydende oase, men den kan også give dig privatliv og øge værdien af din ejendom.

Vores hækkeklipnings service dækker alt fra trimninger af små hække til mere komplekse opgaver med større og mere krævende hække. Vores medarbejdere er veluddannede og har mange års erfaring inden for haveservice, hvilket betyder, at din hæk er i trygge hænder hos os. Når du vælger Ejlersens Haveservice til at klippe din hæk, kan du være sikker på, at vi går op i kvalitet og præcision. Vi sørger for at klippe hækken jævnt og præcist for at opnå et smukt og ensartet resultat, og vi tager altid hensyn til hækkens specifikke art og vækstbetingelser.

Kundetilfredshed er altafgørende for os, og vi stræber altid efter at imødekomme dine ønsker og behov. Vi lytter opmærksomt til dine ønsker og tilpasser vores arbejde derefter. Vi er fleksible og imødekommende, så du kan trygt overlade din hæk i vores hænder. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder hækkeklipning i Vordingborg til en fair og rimelig pris. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på opgaven, så du ved på forhånd, hvad du kan forvente af os. Vi overholder altid vores aftaler og afslutter arbejdet til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis din hæk trænger til kærlig opmærksomhed og pleje, så tøv ikke med at kontakte Ejlersens haveservice. Vi er klar til at hjælpe dig med at trimme din hæk og skabe en smuk og velplejet have, du kan være stolt af. Lad os tage os af din hæk, så du kan bruge din tid sammen med familien. Med vores professionelle og erfarne team ved roret er din hæk i de bedste hænder, og vi garanterer et imponerende resultat, der vil få din have til at stråle.

Kontakt  os allerde i dag!

VORES KUNDER SIGER

Har klippet hæk 😁
Fint arbejde. Vil helt sikkert have dem igen når vi skal have ordnet noget i haven.

Jan Elvang

Trustpilot

Fin oplevelse af tilbudsgivning, besøget, og ikke mindst udførsel af klipning af vores 100m bøgehæk.
Kan anbefales.

Claus Hansen

Trustpilot

Klippet hæk og fjernet stor efeu. Veludført arbejde, hvor alt har været som vi har ønsket det!

Kenneth Sembt

Anmeld Håndværker

Flot arbejde/hækkeklipning. Bestilte arbejdet søndag, udført tirsdag. Fin service.
Fair pris.

Tine Pedersen

Trustpilot

Se vores anmeldelser

Vi dækker hele Sjælland

Vi udfører hækklipning i Vordingborg og på hele Sjælland og har især mange tilfredse kunder i følgende byer: Ringsted, Sorø, Slagelse, Korsør, Karrebæksminde, Fensmark, Næstved, Haslev og Roskilde.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)