HÆKKLIPNING I NÆSTVED

Vi tilbyder hækklipning i Næstved fra KUN 45 kr pr. meter.
Inklusiv oprydning og bortkørsel.

VORES PAKKER
FOR HÆKKLIPNING I NÆSTVED

Ta` din nabo i hånden og spar 10% i naborabat

* Ved tjørnehæk er der et tillæg på 10kr pr. m.
* Ved køb af Pakke 1 & 2 er minimumsbeløb 800kr.
* Pakke 3: Har du en anden beskæringsopgave, kontakt os gerne.

Hækklipning og beskæring

Inkl oprydning og kvalitetstjek

Afspil video om Hækklipning

Få din hæk klippet i Næstved

Er din hæk vokset ud af kontrol, og ønsker du en professionel og pålidelig gartner der kan klippe din hæk til perfektion? Ejlersens Haveservice er det rette valg for dig!

Vi tilbyder hækklipning i Næstved og omegn, og vores erfarne team står klar til at give din hæk den opmærksomhed, den fortjener. En velklippet hæk giver ikke kun en flot og velplejet have, men kan også være med til at skabe mere privatliv i din have og skabe en smuk ramme omkring din ejendom.
Vores hækklipningsservice inkluderer alt fra klipning af små hække i haven til større og mere komplekse opgaver. Vores medarbejdere er veluddannede og har stor erfaring inden for haveservice, så du kan være sikker på, at din hæk er i trygge hænder hos os.

Når du vælger Ejlersens Haveservice til at klippe din hæk, kan du også være sikker på, at vi altid går op i kvalitet og detaljer. Vi sørger for at klippe hækken jævnt og præcist, så du får et smukt og ensartet resultat. Vi tager altid hensyn til hækkens art og vækstforhold, så vi sikrer, at den klippes på den helt rigtige måde.
Vi går højt op i kundetilfredshed, og vores mål er altid at levere en hækklipningsservice, der lever op til dine forventninger. Vi lytter altid til dine ønsker og behov og tilpasser vores arbejde derefter. Vi er fleksible og imødekommende, så du kan trygt overlade din hæk til os.

Få et uforpligtende tilbud

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder hækklipning i Næstved til en fair og rimelig pris. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på opgaven, så du ved præcis, hvad du kan forvente af os. Vi overholder altid vores aftaler og sørger for at afslutte arbejdet til den aftalte tid.

Så hvis din hæk trænger til en kærlig hånd, så tøv ikke med at kontakte Ejlersens haveservice. Vi står klar til at hjælpe dig med klipningen af din hæk og give dig en flot og velplejet have, du kan være stolt af. Lad os tage os af din hæk, så du kan bruge din tid på at nyde din smukke have!

VORES KUNDER SIGER

Har klippet hæk 😁
Fint arbejde. Vil helt sikkert have dem igen når vi skal have ordnet noget i haven.

Jan Elvang

Trustpilot

Fin oplevelse af tilbudsgivning, besøget, og ikke mindst udførsel af klipning af vores 100m bøgehæk.
Kan anbefales.

Claus Hansen

Trustpilot

Klippet hæk og fjernet stor efeu. Veludført arbejde, hvor alt har været som vi har ønsket det!

Kenneth Sembt

Anmeld Håndværker

Flot arbejde/hækkeklipning. Bestilte arbejdet søndag, udført tirsdag. Fin service.
Fair pris.

Tine Pedersen

Trustpilot

Se vores anmeldelser

Vi dækker hele Sjælland

Vi udfører hækklipning i Næstved og på hele Sjælland og har især mange tilfredse kunder i følgende byer: Ringsted, Sorø, Slagelse, Korsør, Karrebæksminde, Fensmark, Haslev, Vordingborg og Roskilde.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)